Over rechtsetters advocatuur

mr. c. (cherique)

hilgers-Verspoor

Advocaat, fotograaf, moeder, ambitieus en bevlogen, soms eigenwijs, wereldreiziger, betrokken en sociaal, puur, ondernemend, heeft iets met taal, leeft gepassioneerd, creatief van geest, pleit dagelijks thuis, oplossingsgericht, geeft nooit op, voorliefde voor snowboarden en strandwandelingen, doener en wijnliefhebber

advocaat

In 2011 ben ik op 21-jarige leeftijd afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en mijn carrière als advocaat begonnen bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam. Na een uitstapje in 2018 naar het arrondissement Den Haag, maakte ik in 2020 als advocaat de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Rechtsetters Advocatuur was geboren.

Als advocaat onderscheid ik mij door mijn gedrevenheid en toegankelijkheid. Ik krijg geregeld te horen dat ik geen typische advocaat ben. Dat klopt denk ik wel. Naast mijn juridische deskundigheid en drive om te winnen, wordt een goede relatie met een advocaat denk ik gekenmerkt door een prettig contact. Daar draag ik graag aan bij.

Een beter beeld van mij krijgen? In mijn vlog stel ik mij graag verder voor. Niets is per slot van rekening zo prettig als een advocaat die uw juridische belangen behartigt en waarmee ook nog eens een klik is.

In de media

Rechtsetters Advocatuur is te vinden op social media. Volg Rechtsetters Advocatuur op Instagram om niks van Rechtsetters Advocatuur te missen.

[instagram-feed]

Heeft u behoefte aan juridische ondersteuning?