Ben je op zoek naar een advocaat in Zeeland, dan ben je bij Rechtsetters Advocatuur | Mediation aan het juiste adres. Rechtsetters Advocatuur | Mediation is een advocatenkantoor dat is gevestigd in Vlissingen in Zeeland. Op deze locatie is ons bezoekadres en ontvangen wij je graag. Bij Rechtsetters Advocatuur | Mediation tref je altijd een professionele en kundige advocaat met verschillende specialisaties zodat we jou goed kunnen adviseren.

Als het nodig is procederen we ook. Wij werken veel in het arbeidsrecht en houden ons ook bezig met huurrecht en verbintenissenrecht binnen het civiel recht. We hebben vakinhoudelijke kennis van zaken en zijn breed inzetbaar. We vinden een persoonlijke aanpak en fijne klik belangrijk. Het advocatenkantoor Rechtsetters Advocatuur | Mediation is gevestigd in Vlissingen en wij helpen veel klanten in de buurt van Goes, Vlissingen en Middelburg en omliggende dorpen in Zeeland. Wil je weten wat Rechtsetters Advocatuur | Mediation voor jou kan betekenen, neem dan gerust eens contact op.

Advocaat of mediator in de buurt van Vlissingen

Ben je op zoek naar een advocaat of mediator in de buurt van Vlissingen, dan ben je bij Rechtsetters Advocatuur | Mediation van harte welkom. Ons kantoor is gevestigd in Vlissingen en dus gemakkelijk te bereiken vanuit Middelburg, Goes of andere plaatsen in Zeeland. Rechtsetters Advocatuur | Mediation is een betrouwbaar en professioneel advocatenkantoor met een praktijk in mediation.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op om te bespreken wat onze advocaat of mediator voor jou kan betekenen. Een advocaat of mediator zoekt altijd naar de beste oplossing, als het kan zo goedkoop mogelijk. Onze specialisten staan zowel particulieren als bedrijven en ondernemers bij. Heb je bijvoorbeeld te maken met een zakelijk geschil of is er een probleem tussen een werkgever en een werknemer. We staan voor je klaar en zetten onze juridische expertise in voor jou of je onderneming om conflicten op te lossen. Wij werken met concurrerende uurtarieven en in sommige gevallen is het mogelijk om een vast bedrag af te spreken of tegen een vast tarief.

In een mediation begeleidt onze mediator partijen om weer met elkaar in gesprek te komen en de communicatie op te pakken. We werken toe naar een duurzame oplossing die voor iedereen goed voelt, zonder tussenkomst van een rechter. Dat kan op ons kantoor in Vlissingen of op een andere locatie in Zeeland, bijvoorbeeld nabij Goes. Omdat onze mediator ook advocaat is, kunnen de afspraken door de mediator juridisch worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

Goede betaalbare mediator of advocaat in Zeeland

Als je op zoek bent naar een goede mediator of een goede advocaat in Zeeland in de buurt van Goes of Vlissingen, neem dan gerust eens contact op met Rechtsetters Advocatuur | Mediation. Ben je benieuwd wat onze specialist voor jou kan betekenen? In een persoonlijk gesprek komen we graag met je in contact en lichten we de mogelijkheden toe. Je bent van harte welkom bij onze advocaat op ons advocatenkantoor en bij de mediator in onze mediationpraktijk in Vlissingen in Zeeland. Heb je vragen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 0657582476. We staan voor je klaar.