Als je op zoek bent naar een mediator in Goes of in de buurt van Goes, staat Rechtsetters Advocatuur | Mediation voor jou klaar. Rechtsetters Advocatuur | Mediation is gevestigd in Vlissingen in Zeeland, nabij Goes. Op deze locatie is ons bezoekadres en ontvangen wij je graag. Bij Rechtsetters Advocatuur | Mediation houdt onze mediator zich bezig met zakelijke conflicten en arbeidsconflicten zoals geschillen tussen een werknemer en een werkgever.

Advocaat-mediator met juridische kennis in het arbeidsrecht en een persoonlijke aanpak

Onze mediator is ook arbeidsrechtadvocaat en vanwege deze professionele kennis begrijpen wij dus ook goed waar het juridische conflict over gaat. De mediator heeft kennis van zaken en is breed inzetbaar. Door de ruime juridische ervaring is Rechtsetters Advocatuur | Mediation gespecialiseerd in het arbeidsrecht en zakelijke conflicten tussen werknemer en werkgevers of particulieren en bedrijven en ondernemers onderling. De mediator biedt een oplossingsgerichte begeleiding in het mediationproces en houdt zich niet alleen bezig met zakelijke, juridische en commerciële belangen maar heeft juist ook oog voor persoonlijke aspecten en emoties. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk.

Het kantoor is gevestigd in Vlissingen en wij helpen veel klanten in de buurt van Goes, Vlissingen en Middelburg en omliggende dorpen in Zeeland. Wil je weten wat Rechtsetters Advocatuur | Mediation voor jou binnen mediation kan betekenen, neem dan gerust eens contact op.

Sneller een duurzame oplossingen in mediation

Ben je op zoek naar mediator in de buurt van Goes, dan ben je bij Rechtsetters Advocatuur | Mediation bij het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in Vlissingen en dus gemakkelijk te bereiken vanuit Goes of andere plaatsen in Zeeland. Rechtsetters Advocatuur | Mediation is een betrouwbare en professionele mediationpraktijk. Neem gerust eens contact op om te bespreken wat onze mediator voor u kunnen betekenen. Een mediator zoekt met partijen altijd naar de beste oplossing die voor iedereen goed voelt. Pas dan worden er schriftelijke afspraken gemaakt. Onze mediator wordt door zowel particulieren als bedrijven en ondernemers in mediations ingeschakeld. Dat kan voor zakelijke mediation of arbeidsmediation.

In een mediation begeleidt onze mediator partijen om weer met elkaar in gesprek te komen en de communicatie op te pakken. We werken toe naar een duurzame oplossing die voor iedereen goed voelt, zonder dat een rechter daaraan te pas hoeft te komen. Dat kan op ons kantoor in Vlissingen of op een andere locatie in Zeeland, bijvoorbeeld in de buurt van Goes. Omdat onze mediator ook advocaat is, kunnen de afspraken door de mediator juridisch worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

Voordelen mediation in Zeeland

Als je op zoek bent naar een goede mediator in Zeeland in de buurt van Goes of Vlissingen, neem dan contact op met Rechtsetters Advocatuur | Mediation. Mediation heeft duidelijke voordelen ten opzichte van een juridisch proces bij de rechter:

  • Mediation werkt sneller en is goedkoper
    Een procedure bij de rechtbank duurt over het algemeen lang en is duur. Het duurt lang voordat alle processtukken zijn ingediend, je hebt te maken met allerlei termijnen, het duurt vaak lang voordat een zitting bij de rechtbank wordt gepland en daarna duurt het vaak maanden tot een jaar voordat een rechter een beslissing in een zaak neemt en er een vonnis wordt gewezen. In de tussentijd weten partijen niet goed waar ze aan toe zijn en blijven ze in een conflictsituatie. Vanwege het lange proces en is het vaak ook een kostbaar proces. Mediation is doorgaans sneller en goedkoper en
  • De relatie tussen partijen blijft goed of wordt soms zelfs beter
    Problemen en geschillen worden in een veilige omgeving vertrouwelijk onder begeleiding van een mediator besproken, waarna vervolgens wordt gezocht naar oplossingen waarbij de zakelijke en persoonlijke relatie behouden blijft. Communicatie is belangrijk en wordt door de mediator gestimuleerd. Partijen komen weer met elkaar in gesprek zodat ze op zoek kunnen gaan naar oplossingen. Dat heeft vaak een positief effect op de relatie. Uiteindelijke afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst die juridisch klopt en waar partijen mee verder kunnen.
  • Er worden duidelijke en goede juridische afspraken gemaakt waar je achter staat
    Impasses worden doorbroken, de communicatie wordt onder begeleiding van de mediator weer opgepakt en emoties mogen er zijn. Van daaruit komt er lucht en weer ruimte voor een gesprek en worden de belangen van partijen zichtbaar. Onze advocaat-mediator helpt partijen om concrete en goede juridische afspraken te maken. Partijen bepalen zelf over de inhoud van de afspraken en laten een onzekere uitkomst niet aan een rechter over. De autonomie van beide partijen is belangrijk en wordt gerespecteerd. De advocaat-mediator begeleidt partijen in het proces.

Ben je benieuwd wat onze mediator voor jou kan betekenen? In een eerste gesprek bespreken we de mogelijkheden. Je bent van harte welkom op ons bezoekadres van onze mediationpraktijk in Vlissingen, vlakbij Goes. Heb je vragen? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Cherique Hilgers-Verspoor via 0657582476. Rechtsetters Advocatuur | Mediation staat voor je klaar.