Als je op zoek bent naar een advocaat in Goes of in de buurt van Goes, staat Rechtsetters Advocatuur | Mediation voor jou klaar. Rechtsetters Advocatuur | Mediation is een advocatenkantoor dat is gevestigd in Vlissingen in Zeeland. Op deze locatie is ons bezoekadres en ontvangen wij je graag. Bij Rechtsetters Advocatuur | Mediation tref je altijd een professionele en kundige advocaat met verschillende specialisaties zodat we jou goed kunnen adviseren.

Waar zijn we goed in?

Wij werken veel in het arbeidsrecht en houden ons ook bezig met huurrecht en verbintenissenrecht binnen het civiel recht. We hebben kennis van zaken en zijn breed inzetbaar. Een persoonlijke aanpak en fijne klik vinden wij belangrijk. Het advocatenkantoor is gevestigd in Vlissingen en wij helpen veel klanten in de buurt van Goes, Vlissingen en Middelburg en omliggende dorpen in Zeeland. Wil je weten wat Rechtsetters Advocatuur | Mediation voor jou kan betekenen, neem dan gerust eens contact op.

Advocaat of mediator in de buurt van Goes

Ben je op zoek naar een advocaat of mediator in de buurt van Goes, dan ben je bij Rechtsetters Advocatuur | Mediation bij het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in Vlissingen en dus gemakkelijk te bereiken vanuit Goes of andere plaatsen in Zeeland. Rechtsetters Advocatuur | Mediation is een betrouwbaar en professioneel advocatenkantoor met een mediationpraktijk.

Neem gerust eens contact op om te bespreken wat onze advocaat of mediator voor u kunnen betekenen. Een advocaat of mediator zoekt altijd naar de beste oplossing, als het kan zo goedkoop mogelijk. Onze specialisten staan zowel particulieren als bedrijven en ondernemers bij. Wij werken met concurrerende uurtarieven en in sommige gevallen is het mogelijk om een vast bedrag af te spreken of tegen een vast tarief.

Wat is mediation?

In een mediation begeleidt onze mediator partijen om weer met elkaar in gesprek te komen en de communicatie op te pakken. We werken toe naar een duurzame oplossing die voor iedereen goed voelt. Dit zonder dat een rechter daaraan te pas hoeft te komen. Dat kan op ons kantoor in Vlissingen of op een andere locatie in Zeeland, bijvoorbeeld in de buurt van Goes. Omdat onze mediator ook advocaat is, kunnen de afspraken door de mediator juridisch worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

Betaalbare goede advocaat of mediator in Zeeland

Ben je op zoek bent naar een goede mediator of een goede advocaat in Zeeland in de buurt van Goes of Vlissingen? Kom dan eens langs bij Rechtsetters Advocatuur | Mediation. Ben je benieuwd wat onze specialist voor jou kan betekenen? In een persoonlijk gesprek komen we graag met je in contact en bespreken we de mogelijkheden. Je bent van harte welkom op ons advocatenkantoor en onze mediationpraktijk in Vlissingen, vlakbij Goes. Heb je nog vragen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 0657582476. We staan voor je klaar.